sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Tervetuloa mikroseikkailuhin!

Stora Herrö 2016, jonkun taideteos
Hei,

täällä ruudun takaa kirjoittelee lähes koko ikänsä paljon lukenut ja vaihtelevaa määrää kirjoittanut nuori nainen. Viime vuosina kirjoittaminen on jäänyt muiden asioiden jalkoihin ja sitä olen halunnut lähteä uudelleen elvyttämään. Tarkoituksena on myös lisätä omaa ulkoilun ja retkeilyn määrää, joten tämän blogin tarkoitus on tarjota sekä mahdollisuus kirjoittamiselle että lisämotivaatiota retkeilyyn ja muihin seikkailuihin.

Mikroseikkailuja -nimi juontaa juurensa siitä, että usein ne pienet seikkailut ja lyhyet yöretket on yksinkertaisuudessaan aika mukavia ja niitä itselleni kertyy suurin osa. Joukossa näkyy kuitenkin välillä myös muita, joten tarkkaa rajausta tässä ei ole. Haluan myös kannustamaan ihmisiä retkeilyn pariin matalalla kynnyksellä, retken ei aina tarvitse olla iso ja pitkää suunnittelua vaativa. 

Blogiin saattaa tulla joitain tarinoita vuodelta 2016, lähinä itselleni muistoksi ja talteen näin jälkikäteen. Muuten sisältönä on pieniä (ja joskus suuria) seikkailuja ja aihepiiriin liityviä asioita, sekä aivan varmasti myös aihepiirin vierestä olevia juttuja. Blogi päivittyy säännöllisen epäsäännöllisesti.

Edit/ Kuvauskalustona toimii pelkkä älypuhelin, eli erillista kameraa ei reissuilla eikä kotona ole.

Mielenkiinnolla odottaen millaisia seikkailuja tulevaisuudessa tarttuu kengänpohjiin. Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, keskustella, kysyä ja ihmetellä - asiallisesti. Kiitos!