maanantai 7. elokuuta 2017

Nuuksion korpinkierros

1.8.2017
päiväretki Nuuksiossa
Korpinkierros 7,5 km

Kaveri kyseli päiväretkeä, joka päätettiin toteuttaa Nuuksiossa helppouden takia. Vielä junassa pohdimme mahdollista reittiä ja paikkoja, mutta päädyimme kiertämään valmiin Korpinkierroksen. 

Viitoituksia
Taukopaikka
Taisimme valita reitin kiertämisen juuri siihen suuntaan, mihin osui eniten ylämäkiä. Kävihän se niinkin. Päivä oli melko lämmin ja aurinko porotti aukeilla paikoilla, tosin paikoittainen kovempi tuuli vilvoitti melko hyvin.

Holma-Saarijärven saari

Lounas/päivällinen
Pysähdyimme loppumatkasta saarelle syömään ruokaa, joka oli valikoitunut mahdollisimman helpoksi: valmista keittoa lämmitettäväksi ja karjalanpiirakoita. Saarella oli ollut useampi yöpyjä ja muutama porukka istuskeli myös nuotiolla.

Vaakatasoon kasvanut puu

Reittimerkkejä, joista Korpinkierros keltainen
Sammaleinen näköalamökki
Paluumatkalla bussille kävimme vielä kurkistamassa majaan. Jalat eivät olisi meinanneet jaksaa viimeistä ylämäkeä, mutta bussille selvittiin ja se sattuikin sopivasti tovin päästä jo ajamaan pysäkille. Jalat ja mieli kiittivät taas vähän aktiivisemmasta päivästä. Mukana ollutta karttaa ei käytetty kertaakaan kun reitti oli hyvin merkitty ja matka pysäkiltä Haukkalammelle tuttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, keskustella, kysyä ja ihmetellä - asiallisesti. Kiitos!